Ανηλεής είναι ο συριζαϊκός πόλεμος στην Ανατολική Αττική, όπου τον πρώτο λόγο της Νομαρχιακής έχει η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, η Ζανέτ Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προεδρική ομάδα στηρίζει με νύχια και με δόντια τον ξενομερίτη Βαγγέλη Αντώναρο. Μετά έχουν άδικο που γκρινιάζουν, όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, οι Νάσος Αθανασίου, Πέτρος Φιλίππου, Γιώργος Καραμέρος και ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Τα ζόρια του Ανδρουλάκη

Αν συνεχίσει να λέει αρλούμπες, πότε για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό», πότε «να στείλουμε τη Ν.Δ. στην αντιπολίτευση» και πότε «ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας για πρωθυπουργός», τότε το βράδυ των εκλογών τα πράγματα θα είναι άσχημα για τον «άφθαρτο» Νίκο Ανδρουλάκη, όσον αφορά το πολιτικό μέλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ, αυτή την περίοδο, να κινείται κάτω από το 9%, με καθοδική τάση χωρίς επιστροφή…

Δυνατά για τις πρώτες θέσεις

Σύμφωνα με τον σμπίρο μου, σε γκάλοπ που γίνονται στην Α΄ Αθηνών, ο Θάνος Πλεύρης καταλαμβάνει πότε την τρίτη και πότε την τέταρτη θέση. Μαθαίνω επίσης ότι καλά πάει κι ο… νεοσσός Ομηρος Τσάπαλος, ο οποίος δίνει με αξιοπρέπεια τη δική του μάχη στην περιφέρεια των... λεόντων.

Το ευχαριστώ της Χρονοπούλου

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Ελένη Χρονοπούλου ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Η Ελ. Χρονοπούλου βρίσκεται στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου, εκπροσωπώντας τον απόδημο Ελληνισμό.

Αυτοί είναι

Για όσους είχαν αγωνία, την Παρασκευή που ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων των υποψηφίων του σε όλες τις περιφέρειες της χώρας για τις εκλογές φιγουράρει το όνομα της κυρίας Βαρέλη-Στεφανίδη Ζωή, που αναπαρήγαγε σκαιό πρωτοσέλιδο γνωστής πατσαβουροφυλλάδας εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη και της Ελένης Χρονοπούλου. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Χρονοπούλου έχει καταγγείλει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Γεωργούλη για βιασμό και σωματικές βλάβες.