Μια ανάρτηση του Πάνου Σκουρολιάκου που αφορούσε την κόρη του έχει προκαλέσει σάλο στο twitter αφού ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίσθηκε να υποστηρίζει πως αυτή βρέθηκε στο εξωτερικό για να εργαστεί εξαιτίας της κατάστασης στην οποία έχει φέρει τη χώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Με την κόρη μου Ιόλη, ένα από τα παιδιά που αναγκάζονται να ξενιτευτούν για να μπορέσουν να εργαστούν. Μια προοδευτική κυβέρνηση θα βοηθήσει να επιστρέψουν πίσω τα παιδιά μας» έγραψε ο Πάνος Σκουρολιάκος αναρτώντας και φωτογραφία με την κόρη του.

Χρήστες του twitter αποκάλυψαν όμως πως βρίσκεται εκεί για σπουδές καθώς και ότι έχει φύγει στο εξωτερικό την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής του οποίου υπήρξε ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Η συνέχεια προκάλεσε ακόμη περισσότερες αντιδράσεις αφού λογαριασμοί μπλοκαρίστηκαν από τον ίδιο που μάλιστα προχώρησε σε μια ακόμη ανάρτηση κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Προς τα τρολ της ΝΔ: η κόρη μου τελείωσε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και κάνει διδακτορικό στη Γαλλία με ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ του γαλλικού κράτους. Περαστικά σας…»

Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που παραπέμπουν στην κατάσταση που επικρατεί με τους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο μετέχει ο Πάνος Σκουρολιάκος εν όψει εκλογών. Μια περιφέρεια όπου παίζονται διάφορα... δίδυμα μετά την κάθοδο του Βαγγέλη Αντώναρου...