Σε παράκρουση οι… σανοπωλητές του ΣΥΡΙΖΑ

589
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΠοιο Κανάλι θα στεγάσει τις... φωνές του ΣΥΡΙΖΑ;

Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» (όπως αποκαλούσε ο Λένιν τους δήθεν «αριστερούς») μετράνε τους νεκρούς, μέρα τη μέρα και επειδή δεν τους “ικανοποιεί” ο αριθμός γράφουν μετά ανόητα άρθρα εναντίον του Τσιόδρα και του Χαρδαλιά.

Μετράνε κάθε μέρα, σταγόνα τη σταγόνα, τα κρούσματα από τον κορωνοιό και μετά κάθονται σαν τα φαντάσματα πίσω από τον υπολογιστή τους και ξερνάνε χολή: για την κυβέρνηση, τον Μητσοτάκη, ξανά για τους Τσιόδρα-Χαρδαλιά και πάει λέγοντας.

Το μόνο που φυσικά δεν μπορούν να μετρήσουν είναι την απύθμενη βλακεία τους και την πρωτόγονη εμπάθειά τους. Γιατί απλά τους λείπει η αυτογνωσία και γιατί έχουν περίσσευμα από κόμπλεξ για τη χώρα και την κοινωνία.

Το μόνο που τους νοιάζει, κατά πως φαίνεται, είναι αφενός το μέλλον του “πανμέγιστου” Τσίπρα, όπως χαριτολογώντας τον λένε μεταξύ τους, και αφετέρου ο ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο, με διάφορους τρόπους, σιτίζονται.

Με λίγα λόγια, είναι προφανές ότι έχουν πέσει σε βαθιά κατάθλιψη όλα αυτά τα παπαγαλάκια (έμμισθα τα περισσότερα) της Κουμουνδούρου που η χώρα δεν “έγινε Ιταλία”. Κι όσο η πατρίδα μας δεν γίνεται εκατόμβη νεκρών τόσο θα βυσσοδομούν, θα λασπολογούν και θα συκοφαντούν.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι αρθρογράφος (χρόνια στη “δούλεψη” του Αλ. Τσίπρα), σε “δοκίμιό” του δεν δίστασε να κατηγορήσει ,ο αθεόφοβος, για προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης τον γιατρό Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς κι ότι δεν εκπροσωπεί τους ανθρώπους που παλεύουν νύχτα-μέρα με τον κορωνοιό, αλλά κατά τη λογική του εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Το μόνο που δεν έχει τολμήσει μέχρι στιγμής να πει-δημοσίως τουλάχιστον- είναι ότι η χώρα θα ήταν “καλύτερα” με τον Τσίπρα και τον Πολάκη! Ίσως γιατί να θυμάται τις “επιτυχίες” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στο Μάτι και στη Μάνδρα…
Συμπέρασμα: οι σανοπωλητές του “πανμέγιστου” Τσίπρα θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Αυτό ξέρουν να κάνουν, αυτό θα κάνουν, γι΄ αυτό… πληρώνονται.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr