Σε κατάσταση απελπισίας φαίνεται ότι έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επιχειρεί να διαχειριστεί τις εξελίξεις μετά την ανάρτηση Πολάκη με την οποία απειλούσε με προγραφές δημοσιογράφους και δικαστές.

Ανάρτηση που συμπλήρωσε σήμερα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, με έτερη, ειρωνικού περιεχομένου, στην οποία, ανάμεσα σε άλλα, καταφέρεται εναντίον την πρώην Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, με δήθεν αποκαλυπτικά στοιχεία.

Ετσι, ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σε σχετική ανακοίνωσή του, καλεί την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος. “Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ”, δηλώνει συγκεκριμένα.

Απευθύνεται δε προς την ηγεσία της ΝΔ λέγοντας: «Η ΝΔ και ο πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».