Σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας με στόχο τον Μητσοτάκη

by MANIFESTO

Οι «νεκροθάφτες» του ΣΥΡΙΖΑ μετά των τεθλιμένων συγγενών τους λαϊκιστών και ακροδεξιών και κάθε λογής περιθωριακών, έπιασαν δουλειά για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα όπως μας δίδαξε το πρόσφατο παρελθόν. Δηλαδή αξιοποιώντας την αρρωστημένη τους φαντασία να αρχίσουν να σκάβουν λάκους προκειμένου να «θάψουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν τους «έκατσε» η κρίση στον Έβρο, δεν τους «βγήκε» η πανδημία, πιάστηκαν απ’ τα μαλλιά της «Μήδειας» και από τα «χτένια» του Λιγνάδη ώστε να εμφανίσουν- σε πρώτη φάση- τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση ως αναξιόπιστους.

του Χάρη Παυλίδη

Βασικό επιχείρημα αυτής της προσπάθειας είναι να καταδείξουν ότι ο Πρωθυπουργός γνώριζε τι έκανε ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου στην κρεβατοκάμαρα του, όπως γνώριζε και τις σεξουαλικές προτιμήσεις και διαστροφές των ανθρώπων του καλλιτεχνικού κόσμου, και παρ’ όλα αυτά τις συγκάλυπτε! Εμφανώς πρόκειται περί βλακώδους επιχειρήματος, αλλά λειτουργεί στο κοινό προς το οποίο απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι και ο λόγος που το υποστηρίζει και ο αρχηγός του, ο οποίος ευθέως κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για συγκάλυψη! Δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας προτού δικαστεί ο Λιγνάδης, καταδίκασε στο δικαστήριο της κοινής γνώμης τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Παλιά του, και παλιά τους, τέχνη κόσκινο. Κι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ από… τέχνη και… πολιτισμό ξέρουν. Για την ακρίβεια ξέρουν να μετουσιώνουν το πνεύμα του Αυριανισμού σε… ηθικό πλεονέκτημα επί του οποίου ασκούν αντιπολίτευση με στόχο την εξόντωση τον πολιτικών τους αντιπάλων. Και για αυτούς οι αποδείξεις συλλέγονται στο βρώμικο και τοξικό περιβάλλον του διαδικτύου και των «πρόθυμων» ΜΜΕ να τις αναπαράγουν. Στη σπερμολογία των τρολς που έχουν βγει στο σεριάνι και μολύνουν την ατμόσφαιρα με «στοιχεία» που οι ίδιοι κατασκευάζουν και στη συνέχεια τα αφήνουν να σέρνονται. Ο στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για να επιτύχουν να πλήξουν το κύρος του και την ηθική του υπόσταση δεν χρειάζονται αποδείξεις.

Αρκεί γι αυτούς η καλλιέργεια ενός νοσηρού κλίματος μέσα στο οποίο θα συντηρηθεί το αφήγημά τους, που δεν είναι άλλο παρά η συσχέτιση του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης με πρόσωπα και καταστάσεις απολύτως καταδικαστέες στη συνείδηση της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών. Έτσι ώστε να φανεί ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αποτελούν μέρος μιας ελίτ αποκομμένης από την κοινωνία. Εν ολίγοις ο ΣΥΡΙΖΑ και οι τεθλιμένοι συγγενείς του, αφού δεν κατάφεραν να πλήξουν πολιτικά τον Πρωθυπουργό επί 18 μήνες και παρά τις διαδοχικές κρίσεις που επιτυχώς διαχειρίστηκε, εργαλειοποιούν ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα ώστε να τον εμφανίσουν ηθικά υπόλογο για τη διαφθορά ενός επαγγελματικού  που κλάδου που κατά γενική ομολογία όσοι τον εκπροσωπούν βρίσκονται πλησιέστερα στο ΣΥΡΙΖΑ παρά στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν έχει κανείς παρά να διαβάσει την ανακοίνωση του συλλόγου των ηθοποιών ώστε να αντιληφθεί τις πολιτικές προτιμήσεις του χώρου για τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τον Πρωθυπουργό! Τον Κυριάκο Μητσοτάκη που σε ανύποπτο χρόνο τέθηκε επικεφαλής της προσπάθειας να ανοίξουν τα στόματα για τη βία και τη σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση με αφορμή την υπόθεση Μπεκατώρου. Με όπλα το μίσος και τον φανατισμό έχουν αρχίσει να πυροβολούν το στόχο. Και ο στόχος τους δεν είναι όσοι και επί των δικών τους ημερών βίαζαν και κακοποιούσαν, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση. Και αυτή τη φορά, όπως και τις προηγούμενες, τη σκανδάλη τραβάει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα