Ρεκόρ Γκίνες και Μήνας Φωτογραφίας στις ΗΠΑ: 121 μπάλες παγωτού σε ένα χωνάκι!

by news

«National Photography Month» ήταν για τις ΗΠΑ ο περασμένος μήνας και το Guinness World Records έδωσε στη δημοσιότητα μια επιλογή των πιο εμβληματικών φωτογραφιών από τα αρχεία του. Σπάνια και απίστευτα φυσικά φαινόμενα έχει αιχμαλωτίσει σε κάποιες ο φακός, σε άλλες καταγράφει ανθρώπους να κάνουν απολύτως… άχρηστα πράγματα.

Το ετήσιο Guinness Book of World Records κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1955. Σε κάθε έκδοση υπάρχουν κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί ποτέ: τη φωτογραφία του Don Kohler που τραβήχτηκε το 1974 όταν ο θεωρούμενος ως υψηλότερος άνθρωπος του κόσμου τη δεκαετία του 1970 είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για μια ταινία που θα γύριζε ο David Frost για το τηλεοπτικό show του Guinness World Records.

Ή, τη φωτογραφία του Ιταλού λάτρη του παγωτού Dimitri Panciera, ο οποίος, συμμετέχοντας στο ετήσιο φεστιβάλ παγωτού στο Forno di Zoldo της Ιταλίας κατάφερε να ισορροπήσει σε ένα χωνάκι 121 μπάλες παγωτού.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα