Ολοκληρώθηκε απόψε, Δευτέρα, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια της Κρήτης. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ ήταν σε βραδινή έξοδο με την παρέα του στο Γκάζι. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του creta24.gr, το χειρουργείο πήγε καλά. Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί κατάφερα να αφαιρέσουν τη σφαίρα που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι του και παρουσιάζονται αισιόδοξοι. Βέβαια, περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα μετά το πέρας το επέμβασης, προκειμένου να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου. 

Συγκινημένοι οι γονείς του 34χρονου - Εκτός ΜΑΦ οι φίλοι του 

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και εκεί βρίσκονται και οι γονείς του 34χρονου. Πρόκειται για τη δεύτερη επέμβαση εντός τριών ημερών. Ο 34χρονος είχε χειρουργηθεί πάλι στο κεφάλι το Σάββατο. 

Μόλις έγινε γνωστή η ολοκλήρωση της επέμβασης και μάλιστα, της επιτυχίας της, επικράτησε κλίμα συγκίνησης, καθώς οι γονείς του 34χρονου Δημήτρη ξέσπασαν σε κλάματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες. 

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί πως από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς» εξήλθαν σήμερα και οι δύο φίλοι του 34χρονου, Γιάννης και Φραγκίσκος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο νοσηλείας. Υπενθυμίζεται πως ήταν τα άλλα δύο άτομα που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς το Σάββατο.

Τι κατέθεσε ένας από τους τραυματίες για τους δράστες 

Σχετικά με τα γεγονότα του Σαββάτου, ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ανήκε και στην παρέα των τριών Κρητικών που δέχθηκαν την επίθεση κατέθεσε πως δεν γνώριζαν τους δράστες, ενώ πρόσθεσε πως η παρέα των τριών Κρητικών δεν προκάλεσε τους δράστες. 

Τέλος, αναφορικά με τον καβγά και πώς προκλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες που πυροβόλησαν περνούσαν με τζιπ και έριξαν νερά απο λακούβα στην παρέα των Κρητικών. Με τη σειρά τους αντέδρασαν φωνάζοντας «Εεε». Τότε οι δράστες κατέβηκαν, τους προσέγγισαν και ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ τους που κατέληξε στον πυροβολισμό των τριών νεαρών.