Μιλώντας στο Action 24, η Νάντια Γιαννακοπούλου εξέφρασε τον προβληματισμό της για το κλίμα που διαμορφώνεται ενόψει της προεκλογικής περιόδου, επικρίνοντας τους χαρακτηρισμούς που, όπως ανέφερε, χρησιμοποίησαν ο Αλέξης Τσίπρας και στελέχη του.
«Έχουμε μπροστά μας 7 μήνες προεκλογικής περιόδου. Αν αρχίσουμε με "βλάκας, ανόητος, αφελής" και όλα τα κοσμητικά επίθετα που μας είπε ο Τσίπρας και τα στελέχη του, πού θα οδηγηθούμε;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Με την παρέμβασή της, η κ. Γιαννακοπούλου έθεσε ζήτημα ποιότητας του πολιτικού διαλόγου, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο περαιτέρω όξυνσης της αντιπαράθεσης κατά τους επόμενους μήνες.
Γιαννακοπούλου: «Έχουμε μπροστά μας 7 μήνες προεκλογικής περιόδου. Αν αρχίσουμε με «βλάκας, ανόητος, αφελής» και όλα τα κοσμητικά επίθετα που μας είπε ο Τσίπρας και τα στελέχη του, πού θα οδηγηθούμε;» https://t.co/iWzikOvJl8
— tomanifesto.gr (@tomanifesto) October 20, 2026