Πυρκαγιές σε εξέλιξη στην Αγία Τριάδα Μεγάρων και στο Μαρκόπουλο

24
kyrkagia-tomanifesto.gr

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Αγία Τριάδα Μεγάρων κοντά σε οικισμό ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η άλλη πίσω από το γήπεδο του Μαρκόπουλου.

Στα Μέγαρα η φωτιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική περιοχή πολύ κοντά στον οικισμό της Αγίας Τριάδας, αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχει αυτή την ώρα κίνδυνος για κατοικίες. Σημειώνεται, ότι στην περιοχή μετέβη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για τον συντονισμό των δυνάμεων που επιχειρούν.

Ειδικότερα, στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 19 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο.

Παράλληλα, στο Μαρκόπουλο, πίσω από το γήπεδο, όπου η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση πίσω από το γήπεδο της περιοχής οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύθηκαν: 40 πυροσβέστες, 16 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων (METΠE), 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 ελικόπτερα (2 E/Π & 1 E/Π ΩΣ ΣYNTONIΣTIKO) καθώς και 10 εθελοντές με 4 οχήματα

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr