“Ψεκασμένη” αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ

130
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλείο σου:

Με μια… ψεκασμένη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να απαντήσει στη ΝΔ, η οποία κατηγόρησε τον Τσίπρα έκανε πίσω για εκλογή αρχηγού από τη βάση γιατί “παραμένει κολλημένος με τους λίγους στην καρέκλα”.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που θυμίζει τις “ένδοξες εποχές” που συγκεβερνούσε με τους “ψεκασμένους” του Πάνου Καμμένου.

“Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών”.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr