Προσοχή: Κλειστή μια λωρίδα της Αθηνών – Κορίνθου: Διαμαρτυρία εργαζομένων της Χαλυβουργικής

28

Σε συμβολικό κλείσιμο μιας λωρίδας του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από τις 9 το πρωί της Τετάρτη, προχώρησαν οι 200 απλήρωτοι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους επί τρεις μήνες. Προειδοποιούν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

«Δεν περιμέναμε ποτέ μια τόσο ιστορική επιχείρηση, μια τόσο ιστορική οικογένεια να φτάσει σ’ αυτό το σημείο και να έχει τρεις μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους», υποστήριξε εκπρόσωπος των εργαζόμενων της Χαλυβουργικής μιλώντας στο Open TV και τόνισε ότι αν δεν εισακουστεί το αίτημά τους, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και «θα πάμε σε γενικό αποκλεισμό της Εθνικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Στο δρόμο έχουν βρεθεί 200 εργαζόμενοι και «ζούμε την απόλυτη εξαθλίωση. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Υπάρχει διαμάχη μέσα στην οικογένεια, ωστόσο, το εργοστάσιο έπρεπε να δουλεύει. Το εργοστάσιο δεν έχει ρεύμα, εμείς είμαστε απλήρωτοι, αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Δεν υπάρχει διοίκηση να μας δώσει απάντηση» υποστήριξε και ζήτησε την παρέμβαση της Πολιτείας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr