Προειδοποίηση Μητσοτάκη για το λιανεμπόριο

by MANIFESTO

Υπευθυνότητα και σοβαρότητα ώστε να μην «αναγκαστούμε να διαχειριστούμε πάλι καταστάσεις συνωστισμών» ζήτησε από τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υποννοώντας πως αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά, το λιανεμπόριο θα ξανακλείσει.

Ο πρωθυπουργός εκτίμησε πως «θα επιδείξουμε όλοι την απαραίτητη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των ειδικών, ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε το λιανεμπόριο με τρόπο οργανωμένο, να στηρίξουμε την οικονομία, να στηρίξουμε τα καταστήματα -ειδικά τα πιο μικρά καταστήματα τα οποία περιμένουν με τόση προσμονή την εποχή των εκπτώσεων- χωρίς αυτή η κίνηση να οδηγήσει σε μία νέα αύξηση των κρουσμάτων».

«Γνωρίζετε ότι έχουμε επιδείξει καλά επιδημιολογικά δεδομένα τις τελευταίες εβδομάδες. Και αυτά είναι που επέτρεψαν και στους ειδικούς την Παρασκευή να εισηγηθούν το άνοιγμα του λιανεμπορίου ουσιαστικά σε ολόκληρη τη χώρα, το οποίο ξεκινά σήμερα.

Προφανώς χαιρετίζουμε αυτή την εξέλιξη, θέλω όμως να επαναλάβω ακόμα μία φορά, όπως έχει επαναλάβει και η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, ότι αυτό το κρίσιμο στοίχημα πρέπει να το κερδίσουμε όλες και όλοι, με συμπεριφορές υπευθυνότητας και σοβαρότητας» τόνισε.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα