Πώς στήνονται τα κορωνοπάρτι στις πλατείες-Αναμένονται κι άλλα

by news

Κι άλλα πάρτι διοργανώνονται τις επόμενες μέρες σε πλατείες της Αττικής, σύμφωνα με τον Roni Iron, μουσικό παραγωγό και DJ, ο οποίος μίλησε στο MEGA.

Σύμφωνα με τον ίδιο,  είναι πολύ εύκολο να στηθεί ένα τέτοιο πάρτι. «Με 200 – 300 ευρώ μπορεί κάποιος να νοικιάσει τον ψηφιακό εξοπλισμό, τα μηχανήματα παίξει μουσική και πολλές φορές μέσα σε αυτήν την τιμή μπορεί να είναι και μια γεννήτρια», είπε.

Οι DJ που πηγαίνουν στις πλατείες για να παίξουν μουσική, δεν πληρώνονται όπως λέει ο Roni Iron, αλλά το κάνουν κυρίως για λόγους αυτοπροβολής.  «Οι επαγγελματίες του κλάδου είμαστε κάθετοι σε αυτό γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο κύριο από τη δημόσια υγεία. Το να βγαίνεις να κάνεις ένα τέτοιο πράγμα είναι καταδικαστέο από όλους εμάς», σημείωσε.

Τα street party που στήνονται σε διάφορες περιοχές οργανώνονται μέσω των κοινωνικών δικτύων. «Στήνεται μία εκδήλωση στο Facebook, από στόμα σε στόμα παίζει ένα πάρτι», είπε.

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα