Με τη φράση «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, τον γάμο του πατέρα του, Κωνσταντίνου, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, τη Δευτέρα, στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Ο γάμος, σύμφωνα με την εφημερίδα On time, έγινε υπό άκρα μυστικότητα, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους δέκα. Όπως γίνεται αντιληπτό, σε αυτούς δεν βρισκόταν ο βουλευτής της ΝΔ.

Μιλώντας πριν από κάποιο διάστημα για τη σχέση του πατέρα του με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του, ο Θάνος Πλεύρης κράτησε αποστάσεις, λέγοντας ωστόσο ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι νομίζει. «Προφανώς είναι δικαίωμα του πατέρα μου να κάνει τη ζωή την οποία θέλει. Από την άλλη, και εγώ και η αδερφή μου, η οικογένειά μου, καταλαβαίνετε, θέλω να έχω μια τέτοια διαχείριση, ώστε να λέω την άποψή μου στον ίδιο, να σέβομαι τις αποφάσεις του, αλλά παράλληλα να θεωρώ ότι και στις δικές μου νοοτροπίες και αντιλήψεις ίσως να ολοκλήρωνα διαφορετικά την οικογενειακή μου ζωή», είχε πει.