Κατηγορηματικά διέψευσε την είδηση του γάμου του με την Τζόρτζια Σακαβάρα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος δεν άφησε αναπάντητες τις αναρτήσεις των παιδιών του που προσπαθούσαν να τον συνετίσουν. 

«Όχι, δεν αληθεύει» απάντησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε ερώτηση για το αν ευσταθεί το δημοσίευμα περί γάμου του, ενώ για τα σχόλια των δύο παιδιών του, του βουλευτή Θάνου Πλεύρη και της αδελφής του, Φένιας, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήταν πολύ κοφτός. «Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα... Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» είπε χαρακτηριστικά «καρφώνοντας» κυρίως την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας. 

«Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα» είπε και πρόσθεσε ότι όταν παντρευτεί δεν πρόκειται να καλέσει στον γάμο βουλευτές και δημοσιογράφους. 

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα αρκέστηκε να σχολιάσει ότι δεν την ενοχλεί τίποτα και ότι «το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί». 

Υπενθυμίζεται μετά τα δημοσιεύματα για τον γάμο, ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στο Χ: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα» με την αδελφή, του Φένια, να προσθέτει μέσω Instagram stories ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά «Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι».