Η καταγγελία του  προέδρου στο Κανάλι1 του Πειραιά κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την πρακτική του συνδυασμού του Νίκου Μπελαβίλα, με την αναμετάδοση των βίντεο  και την επικάλυψη του λογότυπου του σταθμού προκάλεσε αντιδράσεις.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Ο συνδυασμός του Νίκου Μπελαβίλα, που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τα βίντεο από το Κανάλι1, τόσο αυτά που αφορούν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά όσο και άλλα από  δικές τους δραστηριότητες,  στην ιστοσελίδα του.

Και αυτό δεν είναι σίγουρα κατακριτέο. Όμως στις αναμεταδόσεις που γίνονται επικαλύπτεται το σήμα του Καναλιού με το λογότυπο του συνδυασμού του Νίκου Μπελαβίλα (Πειραιάς για  όλους) γεγονός που έρχεται και σε αντίθεση με τη λογική που επικαλούνται τα μέλη του συνδυασμού αναφορικά με την δουλειά των εργαζομένων.

Ο Αλέξανδρος Τζεφεράκος, πρόεδρος στο Κανάλι1 έθεσε το θέμα ανοιχτά. Χωρίς περιστροφές και χωρίς να μασήσει τα λόγια του, γεγονός που οδήγησε τον Νίκο Μπελαβίλα να δηλώσεις πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. αν