Η υπόθεση του στελέχους, πλέον, του ΣΥΡΙΖΑ και επιλογή του Τσίπρα ως υποψήφιου να διεκδικήσει στις εκλογές τη θέση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολου Γκλέτσου, μπορεί να προκαλεί αντιδράσεις, όμως για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, θέμα συζήτησης…

Άλλωστε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε παλαιότερες δηλώσεις του έχει υποστηρίξει ότι το… γιαούρτωμα δεν είναι βιά. Συγκεκριμένα έχει δηλώσει ότι “δύο χρόνια τώρα έχουν οργιάσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τη βία, η βία είναι κανα γιαουρτάκι, μεγάλη… δουλειά”.

Δήλωση ανάλογη με αυτή που έχει κάνει για τις μολότοφ για τις οποίες έχει πεί ότι είναι πρόβλημα ανάλογα με την πλευρά που βρίσκεσαι, αν δηλαδή τη ρίχνεις ή αν σου τη ρίχνουν.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά τις απειλές κατά του Βασίλη Χιώτη για ξυλοδαρμό, απείλεσε να γιαουρτώσει τον πρωθυπουργό. Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, διαπιστώνοντας την ανοχή ή ακόμη και την κάλυψη που έχει από την Κουμουνδούρου και τον Αλέξη Τσίπρα, εμφανίζοντας βίντεο στο οποίο κρατά ένα γιαούρτι που έχει τη φωτογραφία το πρωθυπουργού.

lampou

gletsos