Πώς Μητσοτάκης και Μπάιντεν «νίκησαν» τον λαϊκισμό

by Manifesto

7 Ιουλίου 2019: Ο λαός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ κατατροπώνουν τον αριστερό λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Το δηλητήριο, ωστόσο, που διοχέτευσαν στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας οι αριστερο-ψεκασμένοι του Τσίπρα και του Καμμένου, θα χρειαστεί καιρός για να αποβληθεί εντελώς.

21 Ιανουαρίου 20121: Η Αμερική διώχνει (και επίσημα) από πάνω της τη σκόνη του λαϊκισμού που έσπειρε ο απίθανος και επικίνδυνος Τραμπ. Κόντρα σε όλες τις αρχικές προβλέψεις ο  Τζο Μπάιντεν με μετριοπάθεια, ενωτικό λόγο και σχέδιο καταφέρνει τον Νοέμβρη του 2020 να στείλει τον λαϊκιστή Τραμπ και τον… τραμπισμό, στο χρονοντούλαπο της αμερικανικής ιστορίας.

Στο τέλος κερδίζει η λογική
Ο εκλογικός θρίαμβος του Κυρ. Μητσοτάκη έβαλε τέλος στον τυχοδιώκτη και λαϊκιστή Τσίπρα. Ο ηγέτης της κεντροδεξιάς παράταξης έδειξε πως η αλήθεια είναι ακαταμάχητη και μπορεί όταν βρεθεί αντιμέτωπη με τους λαϊκιστές να τους νικήσει. Κι αυτό συνέβη στις 7 του Ιούλη του 2019.

Το αριστερίστικο μόρφωμα, το οποίο είχε ως σημαία τη διχόνοια και τον κοινωνικό φθόνο, ηττήθηκε κατά κράτος από την φιλελεύθερη παράταξη. Και μαζί ηττήθηκαν οι ψεκασμένοι συγκυβερνήτες του και τα χιλιάδες τρολ που μόλυναν τον δημόσιο βίο με fake news και με δολοφονίες χαρακτήρων.

Ο λαός εγκατέλειψε τον τυχοδιώκτη και θλιβερό Τσίπρα για τον Μητσοτάκη, που υποσχέθηκε ότι θα φέρει την πολιτική αλλαγή και την ηρεμία στην ελληνική κοινωνία. Που υποσχέθηκε (και το κάνει πράξη μέρα με τη μέρα) να επαναφέρει την κανονικότητα στο χώρο της μεσαίας τάξης που βάναυσα χτύπησε η λαϊκίστικη αριστερά του Τσίπρα. Που υποσχέθηκε (και το κάνει πράξη… με πράξεις) ότι δεν “θα τελειώσει” τους πολιτικούς του αντιπάλους, όπως κακή ώρα έλεγε και έκανε ο Τσίπρα και η παρέα του.

Για όλα αυτά ο κόσμος ψήφισε τον Κυρ. Μητσοτάκη. Και επειδή ο πρωθυπουργός φρόντισε από την πρώτη στιγμή και συνεχώς φροντίζει, εν μέσω πανδημίας και εθνικών θεμάτων, να κάνει πράξεις τις υποσχέσεις του, γι αυτό ο λαός τον εμπιστεύεται ακόμη περισσότερο από ότι στις εκλογές του 2019.

Γι αυτά τα δημοκρατικά, απλά και αυτονόητα ο λαός στηρίζει και εμπιστεύεται τον Κ. Μητσοτάκη και γι αυτό έχει αφήσει τον Τσίπρα στη μιζέρια του, στο λαϊκισμό του και στα εσωκομματικά… ρεύματα που τον χτυπούν αλύπητα.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα