Τα πυρά του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την αφωνία απέναντι στο νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έστρεψε ο Παύλος Πολάκης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, με ανάρτησή του, καταφέρεται εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, καθώς ούτε αυτός «ούτε κάποιος από το γραφείο Τύπου έχει τοποθετηθεί για το νέο κόμμα ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα», όπως σημειώνει.

«Δεν θα έπρεπε; Δεν ασκούν τα καθήκοντά τους πλέον; Τι συμβαίνει;», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης. Ο ίδιος κάνει λόγο για απαξίωση και εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

«24 ώρες μετά την εκδήλωση στο Θησείο και ούτε ο Σωκράτης Φάμελλος ούτε κάποιος από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει τοποθετηθεί για το νέο κόμμα ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα!!!!!!

Δεν θα έπρεπε; Δεν ασκούν τα καθήκοντά τους πλέον; Τι συμβαίνει; Πότε θα συνεδριάσει η ΠΓ και η ΚΕ; Αυτή η κατάσταση απαξίωσης και εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να σταματήσει και να αναστραφεί!!!».