Οι Επίτροποι που δεν βιάστηκαν να ξενοικιάσουν τα διαμέρισματά τους

50
Κομισιόν: Σχέδια έκτακτης ανάγκης για Brexit χωρίς συμφωνία tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Είναι γνωστό ότι η θητεία της Κομισιόν παρατάθηκε για έναν ακόμη μήνα. Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι ότι όλοι οι Επίτροποι είχαν ετοιμάσει βαλίτσες προκειμένου να επιστρέψουν- οι περισσότεροι- στις χώρες τους και είχαν ξενοικιάσει τα διαμερίσματά τους.

Οι περισσότεροι όμως και όχι όλοι! Υπήρξε για παράδειγμα ένας που είχε την προνοητικότητα να προβλέψει ότι θα… σκοντάψει η Ούρσουλα και κράτησε το διαμέρισμα μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Ο λόγος για τον Ισπανό Επίτροπο Ενέργειας, Μιγκέλ Αρίας Κανιέτε, ο οποίος μεταξύ μας μάλλον κάτι άλλο είχε στο μυαλό του ώστε να παραμείνει στις Βρυξέλλες παρά είχε προβλέψει την παράταση της θητείας του.

Ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος πλέον κάνει υπομονή μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο στις Βρυξέλλες και να επιστρέψει και στην Ελλάδα και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι υπόλοιποι πάλι, θα βγάλουν το μήνα στα ξενοδοχεία των Βρυξελλών.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr