Ξεχωριστά θα είναι τα εφετινά Χριστούγεννα για έναν ή περισσότερους τυχερούς, καθώς το Λαϊκό Λαχείο μοιράζει εγγυημένο έπαθλο ύψους 2.000.000 ευρώ στην κλήρωση της Παρασκευής, 23 Δεκεμβρίου. «Οι ειδικές Χριστουγεννιάτικες κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου προσελκύουν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον του κόσμου. Πολλοί αγοράζουν λαχνούς και τους χαρίζουν σαν δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα για τις γιορτές», σχολιάζει ο Βαγγέλης Αγγελής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Κηφισιά.

«Όσο πλησιάζουμε στην  κλήρωση της Παρασκευής, αυξάνεται η ζήτηση από τους πελάτες μας καθώς το μεγάλο έπαθλο δίνει επιπλέον κίνητρο. Το ποσό αφορά στο σύνολο της τυχερής πεντάδας, με κάθε έναν από τους πέντε λαχνούς να κερδίζει 400.000 ευρώ. Το κόστος είναι το ίδιο με τους κανονικούς λαχνούς, δηλαδή 10 ευρώ η πεντάδα και 2 ευρώ το τεμάχιο», τονίζει.

Βαγγέλης Αγγελής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Κηφισιά

Η μεγάλη κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00 και θα προβληθεί από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην Χριστουγεννιάτικη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, διεκδικούν, εκτός από το εγγυημένο έπαθλο των 2.000.000 ευρώ, και ποσά έως 10.000 ευρώ στις υπόλοιπες κατηγορίες.

«Όσοι λαχνοί έχουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό  θα κερδίσουν 10.000 ευρώ σε όλες τις εναπομείναντες σειρές», υπογραμμίζει ο κ. Αγγελής.

«Επίσης, οι πρώτοι 10 από τους 119 λαχνούς σε κάθε σειρά, που προκύπτουν αυτόματα από τον πρώτο λαχνό της κλήρωσης, θα κερδίσουν από 500 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι 109 θα κερδίσουν από 200 ευρώ. Επιπλέον, από 10 ευρώ θα κερδίσουν όλοι οι αριθμοί που έχουν τον ίδιο λήγοντα με τον Μεγάλο λαχνό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Το τυχερό κατάστημα στη Νέα Κηφισιά

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Αγγελή βρίσκεται στην οδό Ελαιών 39, λειτουργεί από το 1974 και έχει καταγράψει αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν. «Στο πρακτορείο μας είχαν καταθέσει τα δελτία τους δύο νικητές του ΤΖΟΚΕΡ, το 2019 και πριν από 20 χρόνια. Μακάρι να φέρουμε τύχη και σε κάποιον που προμηθεύθηκε τους λαχνούς του για το Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο από το κατάστημα μας», τονίζει ο κ. Αγγελής.