Ηχηρή απάντηση στις επικρίσεις υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ανήρτησε φωτογραφία του στην οποία εμφανίζεται να προσκυνάει εικόνα στο εσωτερικό ναού, έδωσε ο υπουργός Aνάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

«Τι κάνουν οι άνθρωποι για τους σταυρούς. Χριστέμποροι. Τηλεπωλητές θρησκείας», έγραψε χαρκτηριστικά η υποψήφια βουλευτής Άννα Ελεφάντη, σε ανάρτησή της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε άμεσα αναρτώντας με τη σειρά του ένα παλιό δημοσίευμα με τίτλο «Οταν ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε σιωπηλός για δέκα λεπτά -Ζήτησε να μπει μόνος του σε Ιερό Ναού».

«Ντροπή να μιλάτε έτσι για τον Αρχηγό σας 17 μέρες προ των Εκλογών…», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Με τον τρόπο αυτό ο υπουργός Ανάπτυξης εξηγούσε στην υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ πως είναι άτοπο να επικρίνει πολιτικό στέλεχος της ΝΔ που ποτέ δεν έκρυψε την χριστιανική του πίστη, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί τη σχέση του με τη θρησκεία για πολιτικά οφέλη, ενώ δηλώνει άθεος.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


Νωρίτερα ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε παρευρεθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για να προσκυνήσει την εικόνα του «Αξιον Εστί», το πρωί της Πέμπτης.

«Σήμερα έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου, έκανα 12 διαφορετικές ομιλίες/συγκεντρώσεις στον Βόρειο Τομέα των Αθηνών (πριν λίγο τελείωσα την τελευταία), αλλά ευτυχώς μπόρεσα να βρω τον χρόνο να επισκεφθώ την Μητρόπολη και να προσκυνήσω την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος και να πάρω Δύναμη και Ευλογία!» έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του, με φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Μητρόπολη.