«Αποτελούν πυλώνα της στρατηγικής μας για τη διαρκή βελτίωση των σχολείων μας», ήταν το σχόλιο του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη για τα Πειραματικά Σχολεία.

Ειδικότερα, την δημόσια κλήρωση για την εισαγωγή των υποψήφιων μαθητών/τριών στα Πειραματικά Σχολεία παρακολούθησε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σε ανάρτηση του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Πιερρακάκης εστίασε στην συμβολή των πειραματικών σχολείων στην εισαγωγή και αξιολόγηση καινοτομιών στην εκπαιδευτική διαδικασία και τόνισε πως «το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οι γονείς αντανακλά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα Πειραματικά σχολεία και αποτελεί για εμάς κίνητρο να ενισχύουμε διαρκώς τη λειτουργία και το αποτύπωμά τους στην εκπαίδευση».

Σημειώνεται πως φέτος υπήρχαν 10.845 υποψηφιότητες για 3003 θέσεις.

Η σχετική ανάρτηση του κ. Πιερρακάκη:

«Στην κλήρωση για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε Πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2024-25. Τα Πειραματικά αποτελούν πυλώνα της στρατηγικής μας για τη διαρκή βελτίωση των σχολείων μας, συμβάλλοντας στην εισαγωγή και αξιολόγηση καινοτομιών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Φέτος είχαμε 10.845 αιτήσεις για 3.003 θέσεις. Το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οι γονείς αντανακλά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα Πειραματικά σχολεία και αποτελεί για εμάς κίνητρο να ενισχύουμε διαρκώς τη λειτουργία και το αποτύπωμά τους στην εκπαίδευση».

Δείτε την ανάρτηση