Κεφάτος εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στη διοργάνωση που έγινε στο κλειστό προπονητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με καλύτερο άλμα στα 8,32μ., παρότι η συγκεκριμένη διοργάνωση, δεν είναι ενταγμένη στο καλεντάρι της World Athletics.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε πολύ δυναμικά με άλμα στα 8,20, ανέβηκε στα 8,21 στη δεύτερη προσπάθεια του και πήδηξε 8,03 στην τρίτη για να φτάσει στο 8,32 στο τέταρτο άλμα του.

Αμέσως μετά, σαφώς ικανοποιημένος, έβγαλε τα παπούτσια του και παρακολούθησε τις προσπάθειες των υπόλοιπων αθλητών, από τους οποίους ξεχώρισε ο 21χρονος Νίκος Σταματονικολός με το εξαιρετικό 7,71, επίδοση πολύ κοντά στο απόλυτο ρεκόρ του, που είναι 7,86, από το περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Βόλο.

Ο πρωταθλητής του ΓΣ Ηλιούπολης αγωνίστηκε με μισή φορά και εφάρμοσε νέα τεχνική, που άφησε ικανοποιημένο τον ίδιο και τον προπονητή του, Παναγιώτη Μπαλταδούρο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της ημερίδας είπε:

Για τον αγώνα του: «Είναι από τα καλύτερά μου άλματα αυτό. Κάθε φορά που κάνω 8,30 στην προπόνηση ξέρω ότι είμαι πολύ καλά. Είμαι έτοιμος για τους επίσημους αγώνες. Τα άλματά μου έγιναν με 14 διασκελισμούς. Η μεγάλη μου φόρα είναι με 16, οπότε έχω περιθώριο άλλα δύο βήματα για να την τρέξω καλύτερα. Δεν έτρεξα πολύ καλά σήμερα. Από εκεί κρίνονται τα μεγάλα άλματα, από την καλή φόρα. Γιατί τα άλματά μου είναι πολύ καλά τεχνικά».

Για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ: «Περισσότερο από όλα με βοήθησε ότι μπήκε θέρμανση, ήταν το πιο σημαντικό. Είμαστε, βέβαια, ευγνώμονες και για όλα τα υπόλοιπα που έχουν φτιάξει».

Για τον επόμενο αγώνα του: «Θα είναι στην Οστράβα, που είναι ένας πολύ καλός αγώνας. Έχω πάει πολλές φορές, και φέτος θα είναι εκεί πολλοί καλοί αθλητές, οπότε θα είναι ένα καλό τεστ».