Αυτό που συμβαίνει εδώ και περίπου έξι μήνες με την τυφλή αντιπολίτευση που έχει επιλέξει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απασχολήσει στα σοβαρά κόμματα, στελέχη, ψηφοφόρους και πολιτικούς αναλυτές.

Ποτέ άλλοτε κόμμα που διεκδικεί την εξουσία δεν πορεύτηκε με οδηγό τον διχασμό, τον λαϊκισμό και κυρίως με το δόγμα Τσίπρα… αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων.

Ετσι κι αλλιώς, η μονοκαλλιέργεια των παρακολουθήσεων στην οποία έχει επενδύσει τα πάντα ο Αλέξης Τσίπρας ετελεύτησε τον βίον της. Και όσοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ακόμη τη θεωρία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παρακολουθούσε» τον Νίκο Ανδρουλάκη μέσω του Predator, ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τι είπε πριν από λίγα 24ωρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο Mega, αναφορικά με την υπόθεση των υποκλοπών ο Νίκος Ανδρουλάκης, μεταξύ άλλων, είπε πως η στάση της αντιπολίτευσης τον ενόχλησε περισσότερο από εκείνη της κυβέρνησης.

«Πιο πολύ με ενόχλησε ο ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν στήριξαν την υπόθεση των υποκλοπών για το κομματικό τους συμφέρον. H κυρία Τσαπανίδου είπε για εκβιασμούς. Εγώ αυτό που είπα είναι πως δεν το πάτησα το Predator. Εμένα με ενημέρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες πως εάν πατούσα θα υπήρχε υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, άλλο λοιπόν εκβιασμός και άλλο απόπειρα εκβιασμού» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.