Παύλος Πολάκης: Νέο παραλήρημα από τον κατσαπλιά του Τσίπρα

2074

Με ύφος μαχαλόμαγκα και γλώσσα καραγωγέα, βγήκε σήμερα στη Βουλή ο Πολάκης του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για να υπερασπιστεί τον Δ. Παπαγγελόπουλο. (Σημείωση απαραίτητη: ψώνισε από σβέρκο, που λέει και ο λαός μας, ο Παππαγγελόπουλος, αν τον υπερασπίζεται το όνειδος του ΣΥΡΙΖΑ).

Η σημερινή ομιλία (ο Θεός κι ο διάολος να την κάνει ομιλία) του τέως αναπληρωτή υπουργού Υγείας χρήζει, αν μη τι άλλο, πολύ σοβαρής έρευνας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό γιατί αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι στη Κουμουνδούρου είναι ικανοποιημένοι και περήφανοι με τον πολιτικό κουτσαβακισμό που εκπροσωπεί ο Πολάκης…

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα, διαλύθηκαν και οι τελευταίες ψευδαισθήσεις που διατηρούσαν κάποιοι για το τι εκφράζει ο Πολάκης και κυρίως ποιον εκφράζει: τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει, τον Τσίπρα εκπροσωπεί και στον Τσίπρα ομνύει.
Να τον χαίρονται πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως να τον χαίρεται ο Τσίπρας.

ΥΓ. Το μόνο που μπορεί να κρατήσει κανείς από το παραλήρημα Πολάκη ήταν η έκδηλη αγωνία του να υποστηρίξει ότι δεν είχε εκ των έσω πληροφόρηση για το ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι μάρτυρες στην σκευωρία Novartis. Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με IQ 140 κατά δήλωσή του, είχε βγει τον Φλεβάρη του 2018 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και είχε δηλώσει τα εξής:

«Στελέχη της εταιρείας είναι κύριε Παπαδάκη δεν το είδατε γραμμένο; Στελέχη της εταιρείας τα οποία τα μαγκώσανε επειδή είχανε κάνει αυτή την ιστορία και άρχισαν να κελαηδάνε και να δίνουνε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι; Τι είναι, πράκτορες που έχουν κατέβει από τον Άρη είναι; Στελέχη της εταιρείας είναι τα οποία τα πιάσανε να έχουνε πολύ μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται, τους πίεσαν και κελάηδησαν. Οι αμερικάνοι γιατί ενδιαφέρθηκαν; Ξεκίνησαν την ιστορία αυτή όχι γιατί είναι αγαθά παιδιά».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr