Σαφή καταδίκη των επεισοδίων βανδαλισμού και εκφοβισμού που σημειώθηκαν στα μπλόκα των αγροτών εξέφρασε ο Παύλος Μαρινάκης.
Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «ντροπή» τις ενέργειες σε βάρος επαγγελματιών του αγροτικού κλάδου, τονίζοντας ότι στοχοποιήθηκαν αποκλειστικά και μόνο επειδή συμμετείχαν σε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο τους.
«Βανδαλισμοί και τραμπουκισμοί, όπως αυτοί που είδαμε σήμερα στα μπλόκα των αγροτών, είναι ντροπή να συμβαίνουν σε βάρος ορισμένων επαγγελματιών», αναφέρει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές δεν έχουν καμία θέση στον δημόσιο διάλογο και στον αγώνα διεκδίκησης αιτημάτων.
Παράλληλα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απηύθυνε κάλεσμα προς όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν απερίφραστα τις εν λόγω ενέργειες, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνες και παράνομες πρακτικές» που υπονομεύουν τόσο την κοινωνική συνοχή όσο και τη δημοκρατική έκφραση των αγροτών.
Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο των καταγγελιών για στοχευμένους βανδαλισμούς σε τρακτέρ αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

