«Βλέπω κάποιοι να εκπλήσσονται με τις "δημοκρατικές" διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι τους ξέρουμε και ειδικά όσοι τους έχουμε μάθει από τα πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου» σχολίασε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση για όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή. 

Ο Παύλος Μαρινάκης συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και είπε ότι προσβλέπει σε μια αντιπολίτευση με κοστολογημένες προτάσεις και όχι μια στείρα τακτική του «όχι σε όλα». 

Ερωτηθείς για τη συναυλία που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την τραγωδία και βρίσκεται μακριά από την τυμβωρυχία. «Επιχειρήσεις τυμβωρυχίας είναι οι προσπάθειες κάποιων κομμάτων της αντιπολίτευσης για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη» είπε και ξεκαθάρισε ότι η συναυλία, η οποία οργανώθηκε από γονείς παιδιών, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. 

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε «ριάλιτι περασμένης δεκαετίας» το σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «αριστερή ψυχούλα» και είπε ότι η ίδια ανήκει και επισήμως στην ακροδεξιά δεδομένης της ευρωοομάδας στην οποία επέλεξε να ενταχθεί. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και τα χαρακτήρισε χυδαία και προσβλητικά για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη: