Πολύπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν αιφνιδιασμένα από την κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου για το χρονικό σημείο που επέλεξε να παραιτηθεί. Και αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια έντονη φημολογία που έφερε τον κ. Λοβέρδο να αποτελεί μια επιλογή για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Φαίνεται, όμως, ότι αυτή η φημολογία αναπτύχθηκε ερήμην και του κ. Λοβέρδου και της Χαριλάου Τρικούπη.

Τα ίδια στελέχη υποστηρίζουν ότι η παραίτηση Λοβέρδου βαραίνει το κλίμα, καθώς είχε προηγηθεί και η έντονη αντίδραση του Χάρη Καστανίδη στην απόφαση του Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα στη Θεσσαλονίκη, εκτιμούν όμως, ότι η επιλογή τελικά του κ. Λοβέρδου να πάρει οριστικά διαζύγιο με το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιφέρει ιδιαίτερες αναταράξεις στο σχεδιασμό της Χαριλάου Τρικούπη.

Ευχές

Τις ευχές του στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιλέξει τον καλύτερο δυνατό πρόεδρο για το ίδιο το κόμμα, εξέφρασε δημοσίως ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος. Και αν αυτό θεωρείται πολιτική αβρότητα, και σωστά, μπορεί να είναι και κάτι ακόμα. Συμπόνια και λύπηση για την κατάντια του κόμματος.