Στη γραμμή του Απόστολου Γκλέτσου, που χθες καλούσε σε υπογραφές ώστε ο Αλέξης Τσίπρας να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κινείται ο Ευάγγελος Αντώναρος, καλώντας τους δελφίνους να παραμερίσουν.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφει συγκεκριμένα: «Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο Σύριζα-ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε...αν.. ».

Είχε προηγηθεί χθες από τον Απόστολο Γκλέτσο πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών με στόχο να αλλάξει γνώμη ο Αλέξης Τσίπρας και να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας πως αλλιώς θα τους φάει το μαύρο φίδι!  «Αναλαμβάνω πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για να πείσουμε τον πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα να είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος αναλογιζόμενος το καλό και το μέλλον του τόπου», ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση. Σε δεύτερη ανάρτηση συμπλήρωσε:  «...όσοι μπορείτε αναλάβετε πρωτοβουλίες, να αλλάξει γνώμη και να είναι , ξανά υποψήφιος , με τον Αλέξη , αλλιώς μαύρο φίδι..»

Σε έτερη ανάρτησή του χθες, πριν την ανακοίνωση παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα, ο Ευάγγελος Αντώναρος, τον καλούσε -χωρίς να αναφέρει το όνομά του- να ακολουθήσει το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου και να ιδρύσει κόμμα.