ΠΑΟΚ: Η αποθέωση των πρωταθλητών (φωτό)

by Manifesto

Δεν έχει τέλος το γλέντι που στήθηκε στην Θεσσαλονίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Στον Λευκό Πύργο συγκεντρώθηκαν από νωρίς χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσουν, ενώ μετά το τέλος της απονομής έφτασε  το ανοιχτό λεωφορείο της ΠΑΕ με τους παίκτες, τον προπονητή και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Οι παίκτες με πυρσούς στα χέρια, αλλά και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης με τους γιους του Γιώργο και Νίκο αποθεώθηκαν και αποθέωσαν το πλήθος μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα.

Τα συνθήματα υπέρ των παικτών και του Ιβάν Σαββίδη δονούσαν την ατμόσφαιρα, ενώ ο κόσμος παραληρούσε φωνάζοντας: “Νά ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές!” και οι  παίκτες απαντούσαν: “Εμπρός αετέ – δικέφαλε” και αντάλλαζαν συνθήματα με τους οπαδούς.

Παρότι αρχικά είχε σχεδιαστεί το πούλμαν να διανύσει μεγαλύτερη απόσταση, το πλήθος, αλλά και οι δεκάδες οπαδοί που συνόδευσαν την ομάδα από την αναχώρησή τους στην Τούμπα, έκαναν τους υπευθύνους του ΠΑΟΚ να αποφασίσουν το λεωφορείο να κινηθεί μέσω της Τσιμισκή και της Εθνικής Αμύνης, στον Λευκό Πύργο, όπως και έγινε.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα