Κατηγορηματικά διαψεύδει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Πειραιά, Γιώργος Μακρυνός,  κάθε είδους εμπλοκή στην υπόθεση με τη 12χρονη στον Κολωνό.

Με ανάρτησή του ο Γιώργος Μακρυνός σημειώνει πως δημοσιεύματα και αναρτήσεις που επιχειρούν να τον εμφανίσουν ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού όπως υπογραμμίζει  «Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε συνομιλία ή επαφή με τη συγκεκριμένη ανήλικη, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη ανήλικη».

Μάλιστα δηλώνει πως «Προσήλθα σήμερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και γνωστοποίησα τα ανωτέρω ,ζητώντας να ερευνηθούν όλα τα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας μου, προκειμένου να πιστοποιηθεί ο συκοφαντικός χαρακτήρας των δημοσιευμάτων» και καταλήγει ότι  «είναι αυτονόητο ότι, όσοι με εμπλέκουν σε αυτή την άθλια υπόθεση θα λογοδοτήσουν».

Η δήλωση του Γιώργου Μακρυνού:

«Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που με εμφανίζουν να εμπλέκομαι στην υπόθεση του βιασμού-αποπλάνησης της ανήλικης απο τον Κολωνό,επισημαίνω τα ακόλουθα:
1.Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε συνομιλία ή επαφή με τη συγκεκριμένη ανήλικη,αλλα και με οποιαδήποτε άλλη ανήλικη.
2.Προσήλθα σήμερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και γνωστοποίησα τα ανωτέρω ,ζητώντας να ερευνηθούν όλα τα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας μου,προκειμένου να πιστοποιηθεί ο συκοφαντικός χαρακτήρας των δημοσιευμάτων.
Είναι αυτονόητο ότι,όσοι με εμπλέκουν σε αυτή την άθλια υπόθεση θα λογοδοτήσουν.
Ακόμα και τα γνωστά trolls που κρύβουν την ταυτότητα τους.
Με νεότερη δήλωση μου,θα γνωστοποιηθούν και τα ένδικα μέσα που θα ασκήσω τις αμέσως επόμενες μέρες»