Μετά το χθεσινό πλήγμα σε κοιτώνα στην Ζαπορίζια, όπου 2 άνθρωποι σκοτώθηκαν, η Ρωσία εξαπέλυσε τη νύχτα επιθέσεις στην πόλη της βορειοανατολικής Ουκρανίας, Σούμι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 κάτοικοι, περιλαμβανομένων τεσσάρων παιδιών.
Η περιφέρεια του Σούμι συνορεύει με τη Ρωσία και δέχεται αδιάκοπα επιθέσεις τόσο από drones όσο και από πυραύλους.
💥 Consequences of overnight strikes on railways in #Kharkiv and #Sumy regions in #Ukraine pic.twitter.com/PYmbRBxsxn
— News.Az (@news_az) October 31, 2025
Η υπηρεσία έγραψε στο Telegram ότι η Ρωσία έπληξε ένα πολυώροφο κτίριο κατοικιών, ιδιωτικές κατοικίες και εγκαταστάσεις υποδομών.
Ο τοπικός κυβερνήτης 'Ιχορ Καλτσένκο δήλωσε ότι η Ρωσία επιτέθηκε σε ένα αμαξοστάσιο καταστρέφοντας πολλά βαγόνια και προκαλώντας ζημιές στις εγκαταστάσεις του.
 
                             
                                    
                                 
                                     
                     
             
         
                 
                 
                    