Οταν ο Τσίπρας έτρωγε με 30 άτομα στην Πάτρα

by Manifesto

Μία συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα σε εστιατόριο το οποίο «άνοιξε για να υποδεχθεί αυτόν και άλλα 30 άτομα» έφερε στο φως ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Μιλώντας, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο κ. Ρωμανός, κατά την διάρκεια αντιπαράθεσης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, ρώτησε εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε σε τάπερ στην Πάτρα» σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας και άλλοι 30 συνεστιάστηκαν σε εστιατόριο το οποίο άνοιξε μόνο γι’ αυτόν τον λόγο.

«Αλλά εμείς δεν κάνουμε το ίδιο επίπεδο δημόσιου διαλόγου με εσάς, δεν αναδείξαμε τότε το γεγονός», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ρωμανός στον Χρήστο Γιαννούλη, απαντώντας στις αιτιάσεις για το τραπέζι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Ρωμανός αφορά στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα στις 13 Ιανουαρίου. Εκεί, ευρισκόμενος στο Ρίο, βρέθηκε στο κατάστημα εστίασης «Ναύτ-οικο» το οποίο και άνοιξε για συζήτησή του με τους επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1358878790093598721

Χρήστες του Twitter επισημαίνουν δε πως στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται αρχικά να προσέρχεται στο κατάστημα και να κάθεται σε τραπέζι στο οποίο υπήρχε μικρόφωνο της ΕΡΤ, στην συνέχεια στο ίδιο τραπέζι υπάρχει μία πιατέλα με ψωμί.

πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα