Περιζήτητος ο γιος του Παπαντωνίου – Με ποιο κόμμα συμφώνησε

by MANIFESTO

Reset στην… πολιτική του καριέρα κάνει ο γιος του άλλοτε τσάρου της Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου και είναι έτοιμος να διεκδικήσει την εκλογή του στην επόμενη Βουλή όποτε αυτή προκύψει. 

Το θέμα όμως δεν είναι ότι εκείνος θέλει να είναι υποψήφιος αλλά ότι δύο κόμματα «αναμετρήθηκαν» για το ποιος θα τον πάρει! Από τη μία η Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη και από την άλλη η Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου. Από δεξιά στα δεξιότερα.

Και ο ίδιος μας ενημερώνει για την επιλογή του:

​“Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχα με τον κύριο Φαήλο Κρανιδιώτη, αποστέλλω την παρούσα λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη κατάσταση που διανύει η χώρα, αφενός λόγω πανδημίας και αφετέρου λόγω των έντονων γεωπολιτικών αλλαγών που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, έχω τιμή να αποδεχτώ την πρόταση συνεργασίας που μου έγινε από τον συνδυασμό της Νέα Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη καθώς και της Δημιουργίας Ξανά του κυρίου Θάνου Τζήμερου. Οι καιροί επιβάλλουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και σε αυτό της εξωτερικής πολιτικής ώστε η χώρα να βρεθεί πάλι σε ένα ασφαλές μονοπάτι ανάπτυξης και δημιουργίας. Θα βοηθήσω με όσες δυνάμεις μπορώ ώστε να οι αλλαγές αυτές να έχουν ένα φιλελεύθερο πρόσημο στην οικονομία και μία έντονα πατριωτική και συντηρητική χροιά στην εξωτερική πολιτική και κοινωνική ζωή. Λόγω των ανωτέρω προσχωρώ ως στέλεχος-μέλος στην Νέα Δεξιά με επικεφαλής τον κύριο Φαήλο Κρανιδιώτη.
Με εκτίμηση, Νικήτας Παπαντωνίου Καρτάλης”.

Καλοτάξιδος…

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα