Όταν ο Αρβανίτης υπερασπιζόταν τον Καλογρίτσα -Ηχητικό ντοκουμέντο

by Manifesto

Τον Σεπτέμβριο του 2016 γίνεται γνωστό πως ο επίδοξος καναλάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καλογρίτσας (σ.σ. τυπικά υπερθεματιστής ήταν ο γιός του Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας) κηρύσσεται έκπτωτος γιατί δεν προχώρησε στην καταβολή της πρώτης δόσης, η οποία ήταν 17 εκατ. ευρώ. Σημείωση: τότε η κοινή γνώμη αγνοούσε την εμπλοκή της οικογένειας Χούρι, καθώς και την προέλευση των χρημάτων για την εγγυητική των 3 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει ο Καλογρίτσας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής, στο φάκελο που είχε καταθέσει ο “άρχοντας των βοσκοτόπων”, υπήρχε το όνομα του Κώστα Αρβανίτη τον οποίο προόριζε για “γενικό διευθυντή” του ΣΥΡΙΖΑ-TV . Εκείνη την εποχή ο Αρβανίτης ήταν διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ, “Στο Κόκκινο”.
Λίγες μέρες αργότερα ο Αρβανίτης σε συνέντευξή του υπερασπίζεται με πάθος τον Καλογρίτσα που του “στέρησαν” την τηλεοπτική άδεια και κατηγορεί(αλίμονο) για το φιάσκο με το ΣΥΡΙΖΑ-TV τον Στουρνάρα!

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Παλιό, αλλά… επίκαιρο
Στην πρώτη θέση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης, τον Ιούνιο του 2016, με θέμα την “διαπλοκή στα ΜΜΕ”, εμφανίζεται ο “κόκκινος εργολάβος” και επίδοξος καναλάρχης Χρήστος Καλογρίτσας. Ομιλητές ήταν ο Νίκος Παππάς και οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα