Οσμή σκανδάλου πίσω από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας

34
Οσμή σκανδάλου πίσω από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Οσμή σκανδάλου αναδύεται από την αποκάλυψη της κόρης του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνας, αναφορικά με τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τη Χριστίνα Αμερικάνου το συνολικό μπάτζετ που είχε προϋπολογιστεί για την υλοποίηση των αγώνων ήταν 5,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η νέα οργανωτική επιτροπή ανακάλυψε ότι μέχρι ώρας έχει ξοδευτεί ποσό 5 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση μόνο του 20% των απαιτούμενων έργων.

Με άλλα λόγια, όπως καταγγέλλει η κα Αμερικάνου, ξοδεύτηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ 5 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 5,5 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί για το σύνολο του έργου, μόνο όμως για το 20%.

Διαβάστε την ανάρτησή της από την οποία ανακύπτουν μείζονα ερωτήματα, τα οποία ασφαλώς πρέπει να απαντηθούν.

«Στην Πάτρα σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι Μεσογειακοι Παρακτιοι Αγώνες με αθλήματα παραλίας. Ωραία ως εδώ. Η Ελλάδα ξαναμπαινει στο κάδρο των μεγάλων διοργανώσεων. Πολύ ωραία ως εδώ. Οι Παρακτιοι Μεσογειακοι Αγώνες είχαν μπατζενταριστει για 5 εκ 500 Χιλ ευρώ. Όλα καλά. Η νέα οργανωτική επιτροπή, υπό τη ΝΔ κυβέρνηση, ανακάλυψε ότι είχαν ξοδευτει τα 5 εκ και είχε ολοκληρωθεί μόνο το 20% του έργου! Στο μεταξύ η Πάτρα ζήτημα είναι αν τελικά επωφεληθεί σε μόνιμες αθλητικές εγκαταστάσεις από όλο αυτό το γεγονός. Επαναλαμβάνω ξοδεύτηκαν τα 5 εκ από τα προυπολογισμενα 5.500 για το 20% των έργων της διοργάνωσης.Αλλά τα σημαντικά είναι τα μούσια των δεξιών και το δασύτριχο στέρνο του Κυριακου».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr