Σοβαρή και οργισμένη αντίδραση του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και του ευρωβουλευτή του κόμματος, Φράγκου Εμμανουήλ, τους οποίους κατηγορεί για πολιτική αλητεία και χυδαία εκμετάλλευση του ονόματός του.

Ειδικότερα, ανακοίνωση εξέδωσε ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκουλης έπειτα από πολλά mail που έλαβε σχετικά με την υποψηφιότητα του συνονώματου του ο οποίος βρέθηκε στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης.

Συγκεκριμένα στα email τα οποια εστάλησαν στον Στρατηγό ανέφεραν οι ψηφοφόροι ότι τον ψήφισαν χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει στις ευρωεκλογές λόγο “μπερδεματος” με τον συνονώματο υποψήφιο της Ελληνικής Λύσης.

Η ανακοίνωση

Από εχθές έχω δεχθεί και συνεχίζω να δέχομαι χιλιάδες τηλέφωνα, μηνύματα και e mails, από φίλους που μου δηλώνουν ότι με ψήφισαν, παρά τις διαφωνίες τους με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης και την αισθητική του αρχηγού του, Κυριάκου Βελόπουλου.
Στην αρχή το βρήκα έως και διασκεδαστικό. Όμως το μέγεθος των φίλων που πίστεψαν ότι στήριξαν εμένα και με «ψήφισαν» δείχνει την χυδαιότητα της εκμετάλλευσης του ονόματός μου και μετέτρεψε αυτό που νοιώθω σε οργή! Ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Φράγκος Εμμανουήλ εξαπάτησαν χιλιάδες συμπολίτες μας και μάλιστα για δεύτερη φορά τοποθετώντας το υποκοριστικό «Φραγκούλης» δίπλα στο όνομα «Φράγκος Εμμανουήλ». Πρόκειται περί πολιτικής απάτης μεγίστου μεγέθους καθώς όλοι ξέρουμε πως τα υποκοριστικά βγαίνουν στο όνομα και όχι στο επίθετο. Κάλλιστα, ο κύριος αυτός θα μπορούσε να παρουσιάζεται στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης ως «Φράγκος Εμμανουήλ (Μανώλης)», αλλά με τίποτα «Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης)».

Δεν γνωρίζω τον Εμμανουήλ Φράγκο κι απ’ ότι φαίνεται δεν τον γνωρίζουν και πολλοί! Σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία των 110.028 συμπολιτών μας που τον ψήφισαν δεν γνωρίζουν τίποτα για την προσωπικότητά του, τη δράση του, τις αρχές του. Οι πολίτες ψήφισαν άλλον Φράγκο Φραγκούλη, αλλά ο Φράγκος Εμμανουήλ (δήθεν Φραγκούλης) (επαν)εκλέχτηκε και θα συνεχίσει να λαμβάνει τον παχυλό μισθό του Ευρωβουλευτή. Αυτό ενδεχομένως δεν θα με πείραζε και τόσο, αν δεν ήμουν βέβαιος ότι ένας άνθρωπος που βασίζεται σε πρακτικές πολιτικής αλητείας δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην πατρίδα και την Ευρώπη, καθώς το μόνο του προσόν είναι μία πολιτική απάτη άνευ προηγουμένου!

Βέβαια, περιποιεί τιμή στο πρόσωπό μου το γεγονός ότι με «ψήφισαν» τόσοι συμπολίτες μας χωρίς να κάνω ούτε μία ομιλία, μία επίσκεψη, ένα τηλέφωνο, μία ανακοίνωση... Πως θα μπορούσα άλλωστε; Δεν ήμουν υποψήφιος! Χιλιάδες φίλες και φίλοι μου έδειξαν την αγάπη τους, τον σεβασμό τους στο έργο που έχω κάνει και την κοινή πίστη στις αρχές που πρεσβεύω. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, αλλά τους ενημερώνω ότι εξαπατήθηκαν από μία πολιτική απάτη ολκής!

Ταυτόχρονα καταγγέλλω τον Φράγκο Εμμανουήλ - που είναι Φραγκούλης μόνο για τις ανάγκες της πολιτικής του απάτης - και τον αρχηγό του Κυριάκο Βελόπουλο, για πολιτική αλητεία και χυδαία εκμετάλλευση του ονόματός μου!