Οπου «καθεστώς» και ο Τσίπρας μέσα

165
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την στήριξή του για ακόμη μία φορά στους «μαθουσάλες» των αθλητικών ομοσπονδιών εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε σήμερα Δευτέρα (20/7) με τους επικεφαλής του ΣΕΓΑΣ (στίβος), Β. Σεβαστή, της ΚΟΕ (υγρός στίβος), Δ. Διαθεσόπουλο και της ΕΙΟ (ιστιοπλοΐα), Α. Δημητρακόπουλο.

Την ώρα που γίνεται μία σημαντική προσπάθεια από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να αναζωογονήσει τις αθλητικές ομοσπονδίες και να «αποκαθηλώσει» του «αιώνιους» προέδρους που λύνουν και δένουν στα δρώμενα του ελληνικού αθλητισμού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ξανά τη συμπάθεια και τη στήριξή του στα καθεστώτα που κυβερνούν πολλά αθλήματα.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών έκαναν λόγο για… διαρκείς πολιτικές παρεμβάσεις με στόχο τον πολιτικό έλεγχο των αθλητικών ομοσπονδιών, κάτι που δεν άφησε να πέσει κάτω ο Αλέξης Τσίπρας που τις χαρακτήρισε «απαράδεκτες».

Βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει κάποια καθεστώτα. Έχει αποδείξει έτσι κι αλλιώς πως εκεί αισθάνεται στο στοιχείο του…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr