Το OPAP Store App έχει αλλάξει την εμπειρία των καταστημάτων ΟΠΑΠ όπου οι πελάτες, μέσω της εφαρμογής, απολαμβάνουν τα παιχνίδια σε μια νέα διάσταση. Με λίγα βήματα, στην οθόνη του κινητού τους, παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους.


«Οι δυνατότητες που προσφέρει το OPAP Store App είναι πάρα πολλές. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους από το κινητό τους, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους στο ταμείο. Επίσης, μπορούν να παρακολουθούν live κληρώσεις και να ενημερώνονται για τα αγαπημένα τους παιχνίδια», αναφέρει ο κ. Χρήστος Ταμπάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Παγκράτι.


Προνόμια και δώρα


«Μέσα από την εφαρμογή OPAP store App, οι παίκτες μπορούν να σκανάρουν τα δελτία για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, εάν έχουν εγγραφεί στο ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις συμμετέχουν στα προνόμια και τα δώρα που προσφέρει το πρόγραμμα», υπογραμμίζει ο κ. Ταμπάκης.


«Το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις μοιράζει προνόμια και δώρα στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ μεγάλη, καθώς η διαδικασία τόσο για την εγγραφή, όσο και για τη συμμετοχή είναι γρήγορη και εύκολη. Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των επιβραβεύσεων τους στο πρόγραμμα, από όπου και αν βρίσκονται», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.


Στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» συμμετέχουν όλα τα παιχνίδια των καταστημάτων ΟΠΑΠ και όσα προσφέρονται από την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Για το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή OPAP Store App, καθώς και το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», οι παίκτες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα opap.gr ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.