Σε όλες της ηλικιακές ομάδας επικράτησε ηΝέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αναλυτικότερα, αναδείχθηκε πρώτη στους νέους ηλικίας 17-24 με ποσοστό 31.5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε το 28.8%, ενώ στις ηλικίες 25-34 συγκέντρωσε ποσοστό 30,1% έναντι 27,4% του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η νεολαία του κόμματος, ΟΝΝΕΔ, «οι νέοι έδωσαν μήνυμα εμπιστοσύνης στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και απέδειξαν ότι το νέο δεν είναι προνόμιο κάποιου πολιτικού χώρου. Απέδειξαν ότι δεν χρειάζονται πομπώδη συνθήματα και μεγαλοστομίες, αλλά συγκεκριμένες προτάσεις και σχέδιο για την καθημερινότητά τους».



Μάλιστα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου δήλωσε:


«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι πολίτες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντάς τους μια μεγάλη νίκη και μια ξεκάθαρη εντολή για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας και Πρωθυπουργού αλλά και καθένα και καθεμία από εμάς.

Για την ΟΝΝΕΔ, η νίκη αυτή είναι διπλή. Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στους νέους, σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη της νέας γενιάς στο έργο της Κυβέρνησης και την εντολή για ακόμα πιο τολμηρές, γρήγορες μεταρρυθμίσεις.

Η ΟΝΝΕΔ θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για κάθε νέα και κάθε νέο διεκδικώντας και κάνοντας προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους».