Πριν από το το τζάμπολ, της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Πανιώνιος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αύριο, Κυριακή (19/10), ο ΕΣΑΚΕ θα βραβεύσει τον MVP της περσινής σεζόν στην Greek Basketball League Σάσα Βεζένκοφ.

O Βούλγαρος διεθνής σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων», θα παραλάβει εν συνεχεία και δεύτερο βραβείο ως μέλος της κορυφαίας πεντάδας της σεζόν 2024-25, μαζί με δύο ακόμη συμπαίκτες του, τους Εβάν Φουρνιέ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Αύριο η ημέρα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες και τα παιδιά, αφού τα ‘Sunday Funday Family Games’ κάνουν πρεμιέρα!

Και επειδή πάντα υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι ακόμα πιο όμορφο, οι Σάσα Βεζένκοφ, Εβάν Φουρνιέ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα παραλάβουν τα βραβεία τους ως μέλη της καλύτερης πεντάδας του περσινού πρωταθλήματος.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το κερασάκι στην τούρτα, η βράβευση του πολυτιμότερου παίκτη της περσινής σεζόν, Σάσα Βεζένκοφ!

Γι’ αυτό, ελάτε από νωρίς αύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτές τις ξεχωριστές στιγμές! Οι βραβεύσεις θα γίνουν λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, οπότε... μην αργήσετε!».