Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα η Θεσσαλονίκη ξενύχτησε ξανά για τον ΠΑΟΚ. Τότε ήταν η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που οδήγησε χιλιάδες πιστούς του «Δικεφάλου του Βορρά» στους δρόμους. Τώρα, ήταν το Κύπελλο που μετέτρεψε τον Λευκό Πύργο σε επίκεντρο των πανηγυρισμών που κράτησαν ως το πρωί και συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.
Οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να μαζεύονται λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και το πάρτι κορυφώθηκε τις πρώτες πρωϊνές μετά από την άφιξη της αποστολής στην Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» ανέβηκαν ξανά στο πούλμαν μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη για να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο το νταμπλ, ενώ από τα βεγγαλικά η νύχτα έγινε μέρα.
Το πάρτι είχε και …χάπενινγκ καθώς συμμετείχε σε αυτό …νύφη και γαμπρός που μόλις ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου έφυγαν από την εκκλησία και το γιόρτασαν στον Λευκό Πύργο!
Πλέον, ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Champions League.