Στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Άργος, στις οποίες κάνει λόγο για πολιτική αλλαγή με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές γιατί “η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση”, όπως είπε, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

“Αυτό που ονομάζει ο κ. Τσίπρας «προοδευτική» κυβέρνηση συνεργασίας είναι σίγουρο ότι θα βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ανέχεια. Με ανακυκλωμένα πολιτικά προϊόντα τίποτα νέο, τίποτα δυναμικό, τίποτα δημιουργικό δεν μπορεί να φέρει ο κ. Τσίπρας”, σημειώνει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Στην ίδια δήλωση σχολιάζει την επίθεση Τσίπρα κατά της κυβέρνησης για τοξικότητα, σημειώνοντας:  “Το να κατηγορεί την ΝΔ για τοξικότητα ο άνθρωπος που ανήγαγε τον πολακισμό σε επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων”.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, “η κυβέρνηση, οι υπουργοί της και  ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα, τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες”.