«Η Ελλάδα που δεν μας άξιζε, για αυτό και την αφήσαμε οριστικά πίσω μας τον Ιούλιο του 2019, ήταν η Ελλάδα της ανεργίας, των καθηλωμένων μισθών, των συνταξιούχων που περίμεναν χρόνια τις συντάξεις τους, του χάους στο μεταναστευτικό, της διεθνούς ανυποληψίας», σημειώνει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον Πύργο Ηλείας.

«Η Ελλάδα του 2023 είναι τελείως διαφορετική: μειωμένη δραστικά ανεργία, μειωμένοι φόροι, αυξημένοι μισθοί, στήριξη των αδύναμων, ευταξία στο μεταναστευτικό, ισχυρή εθνική άμυνα, διεθνές κύρος. Όσο για την αξία των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα, η εμπειρία των πολιτών της Ηλείας από την πορεία της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, με τις κατατμήσεις και τα γνωστά χατίρια που έκανε ο κ. Τσίπρας στον εργολάβο της αρεσκείας του, αρκεί για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.» υπογράμμισε ο κ.Οικονόμου.

Εν κατακλείδι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε, ότι: «Όπως αρκεί και για να καταλάβουμε πώς εννοεί την διαφάνεια στα έργα και τις επενδύσεις. Απέναντι σε αυτό το επαχθές χθες, οι πολίτες βλέπουν το δρόμο Πατρών – Πύργου να κατασκευάζεται γοργά και την Ελλάδα να προχωρά, τολμηρά, σταθερά, μπροστά».