Οι γκάφες του Τσίπρα και… αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα

by Manifesto

Καθόλα έτοιμοι είναι στην Κουμουνδούρου για την επιθεώρηση που “σχεδιάζουν” να ανεβάσουν, με τις καλύτερες και μεγαλύτερες γκάφες του συντρόφου Τσίπρα, του Τζανακόπουλου και του Ηλιόπουλου.

Εννοείται πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει (δικαιωματικά) στον λατρεμένο μας Αλέξη, ο οποίος οσονούπω θα πάρει και master στις γκάφες. Για τη δεύτερη θέση η μάχη θα είναι αμφίρροπη, μεταξύ του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και του εκπροσώπου τύπου. Τελικά, πλάκα-πλάκα- ο Τσίπρας έχει κάνει πολλές σχολές: λαϊκισμού, δημαγωγίας, ψεμάτων, fake news και… τώρα και γκαφών! Άξιος!

Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα

Γκρίνια και προβληματισμός από τη χθεσινή διαδήλωση που σκάρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. “Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να μαζέψουμε 1.000 άτομα;” αναρωτιόντουσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη βολτούλα που έκαναν μαζί με τον Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας. Κι όμως είναι, σύντροφοι της Κουμουνδούρου. Γιατί ο κόσμος κουράστηκε και με τον λαϊκισμό σας και με τα ψέματά σας. Αφού πρώτα καταργήσατε τις απεργίες… δια χειρός Αχτσιόγλου, έρχεστε τώρα που ο κόσμος σας έστειλε στην αντιπολίτευση να πάρετε τους δρόμους και να διαδηλώνετε και καλά υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζόμενων. Μετά έχει άδικο ο Λαφαζάνης που λέει ότι ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά κι ότι είναι θείο δώρο για τον Μητσοτάκη;

Ζόρια

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι πολιτικός αναλυτής για να καταλάβει ότι ο Μητσοτάκης έχει υπερκαλύψει το χώρο του Κέντρου. Κι αν αυτό δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι στο ΚΙΝΑΛ, τότε, μάλλον, θα έχουν κάποια θεματάκια στο μέλλον. Αν δεν καταλάβουν στο ΚΙΝΑΛ ότι ο πολιτικός τους αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που τους κορφολογάει σαν ξερικό αμπέλι, τότε, όπως εξηγούσε δημοσκόπος σε στελέχη της Χ. Τρικούπη, υπάρχει κίνδυνος ο Κυρ. Μητσοτάκης να τους “πάρει εκτός από το νερό και το πηγάδι”.

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι συριζαίοι

Λύσσαξαν τα συριζόπουλα και τα φιλικά τους μέσα ενημέρωσης για τα ΕΛΠΕ, που δήθεν “χαρίζει” η κυβέρνηση στον επιχειρηματία Σπύρο Λάτση. Βάρδα, ωστόσο, μην αποκαλυφθούν τίποτα “λίστες” με μπιλιετάκια υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσαν από τη διοίκηση Τσοτσορού να δώσει διαφημίσεις και χορηγίες στα “δικά τους” ΜΜΕ, και τότε θα τρέχουν να κρυφτούν.
Για την ιστορία, η Paneuropean Oil, η οποία ελέγχεται από τον όμιλο Λάτση, διαθέτει το 46,99% των ΕΛΠΕ.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα