Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ κατάλαβαν ποιον ψήφισαν;

258
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΟι ευρωβουλευτές της ΝΔ κατάλαβαν ποιον ψήφισαν;

Για τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που επιχειρούν να καλύψουν το λάθος τους να υπερψηφίσουν τον υβριστή του πρωθυπουργού χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία το… εθνικό είθισται, θέλω να τους θυμίσω τι είχε πει ένας Άγιος Πατέρας σε μια Οικουμενική Σύνοδο.

Και τότε κάποιοι προκειμένου να ενισχύσουν την προσήλωση στην «παράδοση», είχαν επικαλεστεί τη δύναμη της συνήθειας για να πάρουν την απάντηση ότι: «Ο Ιησούς Χριστός είπεν και ελάλησεν «Εγώ ειμί η αλήθεια», αλλά δεν είπε «Εγώ ειμί το έθιμον». Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί για εκείνους που κάνουν επίκληση του «είθισται» πως την αλήθεια- και η αλήθεια είναι ότι ο Παπαδημούλης δεν έχανε ευκαιρία να υβρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία- δεν την καλύπτει το «έθιμον»(είθισται) κύριοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά τα ολίγα προς γνώση και συμμόρφωση. Εν ολίγοις δεν ξεκίνησαν καλά, κι αν δεν το πιστεύουν ας ρωτήσουν τους ψηφοφόρους τους.

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr