Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει “σανό” για λιμάνια και αεροδρόμια (vid)

by Manifesto

Σίγουρα θα θυμάστε εκείνο το αστείο βίντεο που κυκλοφορεί από την παιδική εκπομπή “Ουράνιο Τόξο” της ΕΡΤ, όπου ένας πιτσιρικάς ο Γιώργος έλεγε στον παρουσιαστή πως δεν του άρεσε το σχολείο και κατέληγε με τη φράση “έκλαψα λίγο και έκατσα”.

Ε κάπως έτσι συμπεριφέρονται ακόμη και σήμερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν θέλουν να πουλήσουν σανό με το κιλό στον κόσμο, υποστηρίζοντας πως διαφωνούν και δεν τους αρέσει η εξουσία γιατί αναγκάζονται να ψηφίζουν μέτρα κόντρα στην ριζοσπαστική τους κουλτούρα και ιδεολογία.

Δεν θα θα αναφερθούμε στα πιο παλιά, όπου μέχρι και την ιδιοκτησία του μνημονίου που ψήφισαν την απαρνιόντουσαν, αλλά μόλις προχθές μάθαμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα από τα χείλη του “θεωρητικού” της ομάδας των 53 Χριστόφορου Παπαδόπουλου. Η πλάκα είναι πως ο τελευταίος συμμετείχε σε εκδήλωση προκειμένου να αναλύσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό του κόμματος.

Ο κ. Παπαδόπουλος, λησμόνησε προφανώς πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποθήκευσε με το τρίτο μνημόνιο τη δημόσια περιουσία, πουλώντας αεροδρόμια και λιμάνια, και τώρα έρχεται να μας τρελάνει λέγοντας πως το κόμμα του είναι εναντίον των ΣΔΙΤ, αφήνοντας υπαινιγμούς για αποκατάσταση των ήδη δρομολογημένων “ιδιωτικοποιήσεων”. Δηλαδή τι; Θα πάρουν πίσω τα λιμάνια και τα αεροδρόμια; Το πιο ωραίο όμως είναι πως ισχυρίζεται ενώπιον των συνομιλητών του ότι και ο Α. Τσίπρας είναι κατά των συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα….

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα