Το περιστατικό με τον Στέφανο Κασσελάκη που ανέβηκε σε τρακτέρ στο μπλόκο των αγροτών στην Ημαθία και τους υποσχέθηκε τα πάντα, μιμούμενος τον Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο. Φυσικά αυτή η γραφική στιγμή λαϊκισμού δεν πέρασε απαρατήρητη και από τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος σχολίασε το γεγονός στο «Χ». 

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του έγραψε δηκτικά ότι την τελευταία φορά που είδε τρακτέρ ο Κασσελάκης ήταν μεταξύ 3-4 ετών στο παιδικό του δωμάτιο. Συνέχισε μάλιστα το καρφί γράφοντας ότι ας του εξηγήσει κάποιος ότι στα 35-40 του έτη δεν είναι παιχνίδι. 

Προφανώς ο Θάνος Πλεύρης θα θυμήθηκε ότι αυτές οι γραφικότητες γύρισαν μπούμερανγκ στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο το πραγματικό καρφί αφορά το πόσο ξεκομμένος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο από τον αγροτικό κόσμο αλλά και από την ελληνική κοινωνία. Και πράγματι ένας άνθρωπος που σπούδασε σε ιδιωτικά Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, δούλεψε σε μεγάλες πολυεθνικές όπως η Goldman Sachs και έχει πολύ μεγάλη περιουσία, είναι τουλάχιστον αστείο να ανεβαίνει ξαφνικά στα τρακτέρ για να δείξει ότι είναι ένας από εμάς. 

Ακολουθεί η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη: