Ο «Πανμέγιστος» ελάχιστος Τσίπρας

by Manifesto

Όταν ο Μέγας Βασίλειος έλεγε «Ακρισία δήμου τον χείριστον εις αρχήν προΐστατο», δεν είχε γνωρίσει το «χειρότερο» και τον «χειρότερο». Που να φαντασθεί ο «Μέγας» ότι κάποτε θα εμφανιζόταν ο «Πανμέγιστος» Τσίπρας και θα έκανε μάθημα δημοκρατίας στη Νέα Δημοκρατία.

Ο «Πανμέγιστος» λοιπόν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ που η «ακρισία» τον πήρε από τα καφενεία και την πλατεία των Εξαρχείων και τον πήγε στην Ηρώδου του Αττικού, πέταξε τη μάσκα και φάνηκε ο Πολάκης αφού έφθασε στο σημείο να ισχυρισθεί ότι ο Μητσοτάκης αντί να κυβερνάει μηχανορραφεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

Και ποιος μιλάει… ο Τσίπρας, που στα… διαλείμματα μεταξύ σκευωριών και μηχανορραφιών έκανε τον πρωθυπουργό. Αυτός που δεν… γνώριζε και δεν είχε ακούσει με ποιες αποδείξεις η κυβέρνηση του έκανε τα στραβά μάτια προκειμένου η… ανεξάρτητη δικαιοσύνη να «τσουβαλιάσει» τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Η ιδιοτέλεια μιλάει γλώσσες κάθε λογής και παίζει πληθώρα ρόλων- ως κι αυτόν της ανιδιοτέλειας». Ποιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των λεγομένων του ο Λα Ροσφουκώ δεν θα μπορούσε να βρει σε κανέναν όσο στον Αλέξη Τσίπρα. Πίσω από κάθε λέξη βρίσκεται ο Αλέξης. Μόνο η λέξη «ντροπή» είναι απούσα.

Αυτή, όμως, ήταν παρούσα στη βουλή στα πρόσωπα του Τσίπρα, του Τζανακόπουλου, του Πολάκη και φυσικά του Παππά. Όπως παρούσα ήταν και η πολιτική κατάντια του Ραγκούση που όταν φορούσε τη στολή του πασόκου έλεγε άλλα για τον Παππά και τον Καλογρίτσα.

Όλοι αυτοί και το… κώμα ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι, η Αριστερά που χρησιμοποιούν ως καμουφλάζ προκειμένου να κρύψουν την φασίζουσα νοοτροπία τους, θα λειτουργήσει ως πλυντήριο μιας σειράς πράξεων που είχαν στόχο την ελευθερία των ΜΜΕ και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Και για το τέλος μια εβραϊκή παροιμία, εξαιρετικά αφιερωμένη σε εκείνους που βγάζουν γλώσσα και κάνουν θόρυβο: Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια: Όσο πιο φθηνοί είναι, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν. Προσθέτω και το «ελάχιστοι».
Σε κάθε περίπτωση, Καλή νύχτα κ. Τσίπρα και καλή τύχη (Πολλάκις με Πολάκη)

Easy Writer

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα